top of page

У розпал бабиного літа черкаські дорожники тренувалися відкидати сніг


Вони вчилися взаємодіяти з поліцією

Тренування провели 17 жовтня черкаські дорожники на трасі «Умань – Золотоноша». У розпал бабиного літа вони вчилися відкидати сніг.

Це викликало масу коментарів у соціальних мережах.

– Не бачу жодних приводів для глузувань, – каже керівник прес-служби підприємства Юрій Дубрава. – Тренування проводилися не лише в Черкаській області, а й в усій Україні. Маємо негативний досвід минулого року, коли у січні навалило снігу, а дорожники ніяк не могли скоординувати свою роботу з поліцією, а поліція – з дорожниками. Зараз усі служби спрацювали чітко, в автоматичному режимі. Поліція зупиняла зустрічний транспорт і ставила його на безпечне місце, а автомобілі дорожньої служби імітували відгортання снігу.

– Добре пам’ятаю минулорічну зиму, – розповідає жителька Черкас Надія Меленчук. – Я поспішала в Тальне на похорон подруги. Виїхала автобусом. Його носило по всій дорозі. Особливо страшно було під Вільхівцем Звенигородського району. Обабіч траси стояли фури й другу добу не могли виїхати звідти.

За повідомленням служби автомобільних доріг машини і працівники, які були задіяні в тренуваннях показали повну готовність до роботи в зимовий період.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page