top of page

Портрети Гітлера й земля «керівнику апарату оборони ДНР» – найбезглуздіші вчинки жителів Черкаської


Рейтинг неймовірних дурниць наших земляків

7 вересня в Умані поліцейські затримали 36-річного місцевого безробітного. Чоловік клеїв листівки з портретом Гітлера на стіні психоневрологічної лікарні. Загалом було знайдено 4 листівки із фізіономією Адольфа Алоїзовича. Проти розклеювача порушено кримінальну справу за статтею 161.

Очевидно, що місцевий бовдур збирався у такий спосіб насолити приїжджим хасидам. Для цього вирішив потренуватися на психічно хворих людях. Поліцію гумору не оцінила – тепер шанувальник фюрера думатиме, як не загриміти до в’язниці.

Пригадуємо ще кілька безглуздих учинків жителів області, які трапилися цього року.

30 червня у Ватутіному до лікаря швидкої зайшов чоловік. Була третя година ночі. Відвідувач попросив заспокійливий препарат барбовал, бо не міг заснути. Лікар відмовив, бо барбовал не є в переліку ліків, які можна давати першому зустрічному. Відмова розлютила нічного гостя. Він накинувся з кулаками на медика. Нападник так розійшовся, що зламав лікарю щелепу в двох місцях. Хулігана ледве вгомонили водії швидкої. Після того лікаря прооперували.

У березні СБУ звинуватила директора Мокрокалигірського психоневрологічного диспансеру Івана Мартиненка в незаконному прослуховуванні своїх колег. Чоловік придбав китайську апаратуру й слухав, що позаочі про нього говорять колеги. Ті поскаржилися в службу безпеки.

Сам Іван Миколайович назвав випадок помстою колишніх працівників, які втратили можливість красти й наживатися. За неофіційною інформацією директор уникнув серйозного покарання й досі працює на своєму місці.

У лютому цього року секретар сільської ради в селі Матусів Шполянського району сприяла виділенню 2 гектарів землі уродженцю села Сергію Добренку. При цьому нібито стверджувалося, що він є учасником АТО. Згодом виявилося, що Сергій Добренко перейшов на бік ДНР і навіть отримав там посаду «керівника апарату ради оборони».

– Чоловік і досі користується землею, – каже сільський голова Матусова Василь Колісник. – Річ у тім, що відібрати земельну ділянку можна лише за рішенням суду. Процес розпочався в червні й триває досі. Справу розглядають комплексно – окремо про повернення землі й окремо про порушення в діях секретаря сільської ради.

Схоже, окремі жителі області просто не можуть жити спокійним життям. Їх просто тягне шукати пригоди на свою голову.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page