top of page

13-річному цигану, що зґвалтував і вбив жінку в Тальному, світить10 років тюрми

Як повідомляє сайт Вікка, підлітка, якого підозрюють у тяжкому злочині, відправлено до приймальника-розподільника для дітей.

Такий запобіжний захід обрав суд за клопотанням прокурора. Два тижні тому в Тальному двоє невідомих познущалися із 39-річної Тетяни Бердник.

Її зґвалтували та побили ногами. Тетяну напівживою знайшла сусідка, яка викликала швидку. Жінка померла у реанімації від несумісних з життям травм – розриву шлунку та печінки.

Перед смертю Тетяна прийшла до тями та вказала на своїх кривдників ― двох місцевих циган.

Підозрюваного знайшли у Житомирській області, де він переховувався в будинку своєї бабусі. Батько, мати і старший брат підлітка проживають в селі Вінницької області.

Нині прокуратура вже зібрала достатньо доказів причетності підлітка до злочину. Навіть більше, він сам визнає – мав близький контакт із жінкою. Опісля чого побив її – і залишив ледь живою у кущах. Юнаку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Водночас, до настання віку кримінальної відповідальності, законодавством передбачено примусові заходи виховного характеру, хлопця можуть направити у спеціальну навчально-виховну установу для дітей і підлітків.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page