top of page

Назар Акулов не добіг до вікна


Молодий хлопець згорів у власному будинку

У селі Радчиха Катеринопільського району у неділю, 2 грудня, поховали 22-річного Назара Акулова. Він згорів у власній хаті. Подія сталася у п’ятницю, 30 листопада.

– Нам подзвонили люди з села, – розповідає рятувальник Ігор Красюк. – Сказали, що горить хата. Це було зранку, десь о 8 годині 30 хвилин. Якраз змінився караул. Коли прибули на місце, будинок уже палав. Упав дах. Селяни дуже переживали. Казали, що всередині можуть бути люди. Ми зробили розвідку й біля вікна виявили тіло людини без ознак життя. Виволокли його в безпечне місце, викликали медиків. Це був 22-річний місцевий житель. На жаль, врятувати хлопця не вдалося.

Ігор каже, що причиною займання стала лежанка.

– Це стара бабина хата з тріщинами в печі. Батьки просили сина не розпалювати лежанку, але, коли вдарили морози, він їх не послухав. Із будинку самотужки вирватися не зміг.

– Назар устиг послужити в армії, але був комісований. Робив у Києві електриком. Приїхав додому. Працював на місцевому елеваторі, – розповідає староста села Сергій Гончар. – Розрахувався за два дні до смерті. Жив у батьків у селі. Пити не пив, але випивав зальотами. Тоді йшов до бабиної хати і ночував там. Видно, така доля йому випала.

У батьків Назара залишилася ще старша донька. Вона вийшла заміж і живе в Смілі.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page