top of page

За пиятику військовий розплачуватиметься все життя


4 мільйони гривень збитків виплачуватиме капітан-військовослужбовець, який в лютому 2015 року вирішив покататися на самохідній вогневій установці й «допустив зіткнення з лісовим масивом». Рішення ухвалив Золотоніський міськрайонний суд.

Журналісти нашого видання взнали деякі подробиці того, що відбулося.

– Після російської агресії на Донбасі в Золотоношу було переведено військову частину протиповітряної оборони, – розповідає на умовах анонімності один із колишніх військовослужбовців. – Щоправда в 2015 році вона тут не стояла, а була неподалік району бойових дій. Один із офіцерів добряче напився й поїхав кататися до лісу. Там умудрився перекинутися. В результаті випала одна із ракет, яка не підлягала відновленню. Суд присудив чоловікові компенсувати збитки. Тепер до виходу на пенсію з нього стягуватимуть 20% зарплати. Справа слухалася в Золотоноші, оскільки військова частина дислокується саме тут.

Кілька років тому військова прокуратура присудила одному із військовослужбовців сплатити понад мільйон гривень збитків. Чоловік заснув у наметі, де перебував під час навчань. В результаті пожежі згоріло військове майно, яке оцінили в зазначену суму.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page