top of page

В Уманському районі нічні нападники за літо пограбували 60 автомобілів


Водії впевнені, що грабіжників покриває поліція

Подорожуючі, які їдуть трасою Київ – Одеса скаржаться на банду, яка вночі нападає й грабує автомобілістів. Поліція ніяк не може затримати зловмисників. Нібито на їхньому рахунку вже близько 60 пограбувань.

Останнім випадком стало пограбування киянина Андрія Єгельницького.

– Першого вересня вночі ми їхали на Київ, – пише він у мережі «Фейсбук». – Зупинилися своїм «Фольксваген-Туарег» біля автозаправки «Сокар» в селі Шарин Уманського району. В авто нас було четверо. Вирішили поспати, аби свіжими їхати далі. Прокинувся я в 2 години 45 хвилин ночі від того що якась наркоманська морда з розширеними зіницями заглянула у вікно. За хвилину почувся удар. Били ліктями у вікна. Постраждав я, бо сидів на задньому сидінні й мама – вона сиділа з того ж боку, тільки на передньому сидінні. Грабіжники відразу вхопили наші сумки. Я вчепився у свою і мене витягли разом із сумкою. Видерли, сіли в срібну «Ауді» й кинулися навтьоки. У результаті ми залишилися без документів, а я отримав численні порізи.

Постраждалий каже, що банда грабіжників діє там давно.

– Після прибуття поліції ми з’ясували, що пограбування тут – звична справа. Нібито нападників ніяк не можуть затримати. Поки говорили, узнали, що жертвою нападу стала ще одна машина – за 15 кілометрів від нас.

Єгельницький упевнений, що грабіжників покриває поліція.

– 60 випадків за літо це як? – запитує він. – Грабіжники працюють без масок у капюшонах. Інколи відкрито заходять попити пива на автозаправку, – обурюється чоловік.

На заправці «Сокар» відмовляються щось коментувати.

– Звідки я знаю, що ви журналіст, – каже телефоном директор.

У сільській раді Шарина про напади на подорожуючих не чули.

– Я відповідаю лише за село, – каже голова Зінаїда Мельник. – Про напади на трасі ми не чули. Якби щось трапилося, поліція обов’язково звернулася би до нас. А так ніяких звернень не було.

Траса Одеса – Київ пролягає повз Уманський, Маньківський та Жашківський райони Черкаської області.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page