top of page

Поліція не може висунути звинувачення колишній депутатці від партії регіонів


Правоохоронці чекають на завершення експертиз

Керівник Національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий не бачить підстав для занепокоєння в так званій «справі 17 червня». Нагадаємо, що посеред білого дня кермувальниця «мерседесу» Е-класу збила двох велосипедистів, які рухалися з Черкас до Сміли. Один із постраждалих – учитель фізкультури черкаської школи № 28 Олексій Гончар помер. Інша – Анна Дядюра отримала численні травми. За кермом автомобіля була генеральний директор «Меблі-ЛІВС» 56-річна Любов Савченко. Поліція досі не висунула їй обвинувачення.

– Річ у тім, що зараз тривають експертизи, – каже Валерій Лютий. – Загалом їх призначено аж цілих п’ять. Прискорити їх чи зупинити ми не можемо, бо експерти не є моїми підлеглими. Слідчий терпеливо чекає на завершення процедури експертиз. Як тільки вони завершаться, ним буде ухвалено рішення про пред’явлення звинувачення.

Керівник поліції стверджує, що така ситуація вже траплялася.

– Минулого року жінка за кермом автомобіля «судзукі» скоїла аварію із смертельними наслідками в районі черкаського ринку (це була екс-керівниця черкаського обласного управління праці Валентина Артюх – «Вечірні Черкаси»). Тоді експертизи тривали чотири-п’ять місяців. Але згодом поліція висунула звинувачення й справу було доведено до суду. Думаю, так буде й цього разу.

Нагадаємо, що Любов Савченко була депутатом обласної ради від партії регіонів в часи правління Януковича. Зі слів потерпілої адвокати директорки пропонували їй гроші вже за кілька годин після аварії.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page