top of page

У Малих Канівцях відкрили новий магазин


6 серпня в Малих Канівцях Чорнобаївського району відкрився новий магазин. Про це потурбувалася компанія «Гранекс-Черкаси», засновником якої є бельгійський фермер Том Ван Гоі.

– Це буде сімейний магазин, – каже продавець Інна Очеретня. – Торгуватимемо одягом, взуттям, побутовою хімією, посудом. – Націнка буде дуже низькою – в межах 10 відсотків. Нею покриватимемо лише транспортні витрати. Уже зараз ціни в нашому магазині набагато нижчі аніж у конкурентів. Люди йдуть скуповуватися до нас. Тим більше, компанія теж не сидить, склавши руки. Товар замовляємо в інтернет-магазинах, що значно дешевше. Надалі обов’язково розширюватимемо асортимент товару. Приймаємо замовлення від людей. За день-два виконуємо його. Стареньким людям не треба за товаром їздити аж до Чорнобаю. Навпаки, тепер жителі районного центру їздять до нас скуповуватися, бо тут дешевше і якісніше.

– Ми й далі допомагатимемо людям, – каже Том Ван Гоі. – Зараз стабільну роботу й зарплату мають продавці – Інна Очеретня й Надія Зінич. – Та й пайовикам зручно. Всі промислові товари можна купити в рідному селі. На цьому зупинятися не збираємося. Плануємо піти інноваційним шляхом. У магазині встановимо великий екран, де будуть вказані ціни в інтернет-магазинах. Кожен покупець замовлятиме товар онлайн. Бачитиме його реальну ціну. Товар доставлятимуть до найближчого відділення «Нової Пошти». Звідти автомобілями компанії «Гранекс» його привезуть даному покупцеві.

Компанія «Гранекс-Черкаси» почала співпрацю із селянами Малих і Великих Канівців у 2017 році. Угоди з «Гранексом» уже підписали 28 селян.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page