top of page

Чоловік із документами «ДНР» порушив закон у Черкасах


“Як пише видання «Про все», в Черкасах поліція спільно з громадськими активістами на вул. Благовісній виявила чоловіка, який на автомобілі з номерами донецької реєстрації рухався всупереч напрямку руху. Під час перевірки у водія виявили документи, видані терористичною організацією ДНР.

Один із учасників події, активіст, ветеран АТО Олесь Осмоловський розповів, що він разом із правоохоронцями повертався з обшуку, де був понятим. На вулиці Благовісній, поліцейськими був зупинений автомобіль з донецькою реєстрацією, який рухався зустрічою. Під час перевірки у водія було виявлено технічний паспорт на автомобіль, виданий ДНР.

«Водій помітно нервував, а під час розмови з поліцією підтвердив, що підтримує діяльність ЛДНР, - розповів Осмоловський. - Він надав поліції нові права, новий паспорт і техпаспорт, виданий в "ДНР". Що він робив в Черкасах, пояснити не зміг, весь час вигадував нові фантастичні історії».

Керівник сектору комунікацій ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко підтвердив, що в Черкасах дійсно затримали донеччанина-водія авто, котрий порушував правила дорожнього руху. Однак, яка його подальша доля, полісмен не повідомив.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page